green light

In prezent: FREE

slide-down
 
Web Design

Programare Web

Servicii Web

Bookmark and share

Cerere oferta

Date contact
Email: Office
(parola: arealweb.ro)
Telefon: 0742619000
Yahoo ID: enewsro

Servicii online

Servicii Web Design

image

CMS - Administrare site

Un CMS, modul de administrare a continutului site-ului este necesar pentru a va mentine site-ul la zi. Prin intermediul acestui CMS, aveti posibilitatea de a adauga, sterge si modifica datele din site-ul Dvs (texte, imagini, bannere, etc). Firma noastra ofera servicii de programare si dezvoltare a aplicatiilor web personalizate, proiectate in functie de nevoile fiecarui client in parte. Fie ca este un CMS - sistem de management al continutului, un magazin virtual, un catalog de produse sau un portal complex si un sistem de gestionare a lui, compania noastra este alegerea potrivita.

CMS - Content Management System este o aplicatie web, un Sistem de Administrare a Continutului unui site web. Concret, continutul site-ului dvs. poate fi usor de administrat, prin intermediul unei interfete web simple, fara a fi necesare cunostinte in domeniu (web design, programare web). CMS permite administratorilor sa adauge/modifice sau sa stearga continutul si structura unui site web.

Detalii:
  • Un CMS (Content Management Systems sau modul / sistem de administrare a continuluilui unui site), permite celor fara cunostinte de programare web sau HTML sa faca modificari in paginile din site.
  • CMS foloseste o baza de date; tot ce trebuie facut este sa va logati, modificarea textului se face destul de simplu intr-o pagina online, apoi un click pe butonul Salveaza
  • Modificarile vor fi facute in baza de date, si dupa salvare, vor fi vizibile pe site.
  • CMS permite, de asemenea, schimbarea imaginilor din site, gestionarea bannerelor publicitare.
  • Acest CMS include o pagina de Login, Pagina de Administrare si alte pagini dinamice PHP, necesare aplicatiei.

Pentru informatii legate de o aplicatie la cheie, nu ezitati sa ne contactati.

Spatiu publicitar

Publicitate
Promo Promo