green light

In prezent: FREE

slide-down
 
Web Design

Programare Web

Servicii Web

Bookmark and share

Cerere oferta

Date contact
Email: Office
(parola: arealweb.ro)
Telefon: 0742619000
Yahoo ID: enewsro

Servicii online

Servicii Web Design

image

Web design

Web design-ul reprezinta partea grafica a unei pagini web. Mai multe pagini formeaza un site iar design-ul trebuie sa fie coerent si sa denote profesionalism. Mai mult de atat site-ul este reprezentarea online a afacerii tale, de aceea web design-ul trebuie realizat de o echipa profesionista. Puteti vedea cateva din lucrarile noastre pentru a va convinge.
image

SEO - Optimizare si Promovare site

Optimizarea pentru motoarelele de cautare SEO reprezinta procesul de imbunatatire a calitatii si cantitatatii traficului unui site web, trafic natural adus de motoarele de cautare sau de pe directoare specifice domeniului in care o societate activeaza - Google, Yahoo, Msn, Ask samd.
image

Identitate Web

Indiferent ca reprezinti o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta. Aceasta se concretizeaza in logo-ul firmei, culori, motto, toate regasindu-se pe o multitudine de materiale promotionale.
image

Aplicatii web

Aplicatiile web genereaza dinamic o serie de documente web suportate de browsere. Pentru a putea functiona, este necesara existenta unui server web capabil sa interpreteze limbaje PHP, ASP, ASP.NET, CGI sau JSP si a unui server de baze de date MySQL, PostgreSQL sau MS SQL.
image

Consultanta Web

Iti stam la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebare. De la alegerea domeniului, a servelor pentru gazduire, a tehnologiilor folosite, la realizarea web design-nului, optimizarea si promovarea site-ului, fiecare detaliu este important pentru a avea succes online.
image

Creare logo

Logo-ul (sigla) este un element esential pentru identitatea unei firme. Trebuie sa fie cat mai semnificativ domeniului de activitate al firmei si sa fie cat mai memorabil . Realziarea logo-ului sau siglei firmei de catre SoftImpera este strans legata de realizarea unui site. In caz ca nu nu aveti un logo si doriti sa va comandati un site noi vom crea unul .
Spatiu publicitar

Publicitate
Promo Promo