green light

In prezent: FREE

slide-down
 
Web Design

Programare Web

Servicii Web

Bookmark and share

Cerere oferta

Date contact
Email: Office
(parola: arealweb.ro)
Telefon: 0742619000
Yahoo ID: enewsro

Servicii online

Servicii Web Design

image

Web design si Web development

Scopul principal al unui site web este "informarea" clientilor despre serviciile oferite de firma dvs. Clientii sunt in cautare de informatii, despre ceea ce aveti dumneavoastra de oferit. Nu le ingreunati cautarea prin folosirea unui web design prea complicat. Design-ul trebuie sa fie unul cat mai simplu si in acelasi timp sa scoata in evidenta serviciile oferite, nu talentul de design al firmei care il construieste. Paginile de intrare animate aduc in prim plan o navigarea greoaie si o incarcare lenta in cadrul site-ului ingreunand accesul la informatie. Dificultatile mai sus mentionate il pot indeparta pe vizitator care in orice moment poate accesa site- ul concurentei. Poate ca site- ul dumneavoastra va arata, intr-adevar, traznet, dar daca nu va aduce clienti, valoarea lui este nula.

Prin WEB DESIGN sau WEBDESIGN se intelege realizarea de site web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii si introducerea datelor - imagini, text, fisiere si alte elemente - care alcatuiesc continutul website-ului.

Site-uri statice HTML, situri dinamice PHP
Pentru ca dvs. sa puteti interactiona cu vizitatorii site-ului se folosesc pagini dinamice. Pentru interactionarea cu bazele de date, folosim limbajul de programare PHP.
Unele portiuni din website (stiri, noutati, targuri, expozitii, etc) pot fi usor administrate de Dvs. dintr-un MODUL DE ADMINISTRARE SITE - CMS ( detalii ).

Redesign
Aveti nevoie de re-design daca aveti deja un site construit cu ceva timp in urma, sau va confruntati cu una din urmatoarele probleme :
» designul site-ului este deja invechit
» paginile au poze sau elemente de Java Script sau Flash ce ingreuneaza foarte mult incarcarea paginii
» website-ul nu a fost proiectat/optimizat pentru a fi usor gasit de motoarele de cautare
» in website-ul Dvs predomina textele si doriti o revigorare a partii grafice sau mai multa animatie

Intretinere site (detalii)
Daca site-ul Dvs necesita schimbari de text sau poze periodic, sau vreti doar anumite modificari la un moment dat, va putem asigura intretinere lunara / trimestriala.
Contra unui abonament fix sau in sistem de plata per ora, putem face in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.
Spatiu publicitar

Publicitate
Promo Promo